Stel je eens voor. Je hebt een drukke dag gehad. Je bent vermoeid. Misschien heb je wel stress van de werkdag. Ga heerlijk ontspannen met deze schuimende badzout. Hij geeft een diepe ontspanning en je voelt de stress en vermoeidheid wegzakken. De heerlijke bubblegum geur blijft in je badkamer hangen en geeft een oase van rust. Deze schuimende badzout is echt een musthave als je een bad hebt.

Stel je eens voor. Je hebt een drukke dag gehad. Je bent vermoeid. Misschien heb je wel stress van de werkdag. Ga heerlijk ontspannen met deze schuimende badzout. Hij geeft een diepe ontspanning en je voelt de stress en vermoeidheid wegzakken. De frisse citrus geur blijft in je badkamer hangen en geeft een oase van rust. Deze schuimende badzout is echt een musthave als je een bad hebt.

Stel je eens voor. Je hebt een drukke dag gehad. Je bent vermoeid. Misschien heb je wel stress van de werkdag. Ga heerlijk ontspannen met deze schuimende badzout. Hij geeft een diepe ontspanning en je voelt de stress en vermoeidheid wegzakken. De heerlijke zoete vanille geur met een ondertoon van roos blijft in je badkamer hangen en geeft een oase van rust. Deze schuimende badzout is echt een musthave als je een bad hebt.

Deze citrus badzout verfrist en ontspant. Helpt bij verkrampte en vermoeide spieren en om afvalstoffen af te voeren. Daarnaast heeft het een heerlijke frisse citrus geur.

Deze verkoelende en verfrissende eucalyptus epsom badzout geeft energie en verlicht de symptomen van verkoudheid. Het werkt ook perfect bij vermoeide en pijnlijke spieren. Daarnaast zorgen de etherische oliën van lemongrass, eucalyptus en rozemarijn voor een helder hoofd en meer energie. Het helpt tegen een verstopte neus en slijmvorming