Deze heerlijke Lavendel badpralines lijken wel om op te eten. Ze smelten langzaam in het warme water en geven een heerlijke lavendel geur. Ook is de chocolade goed te ruiken. De pure etherische olie geven een optimale huidverzorging, ze laten je heerlijk ontspannen en ze geven een fijne zachte huid. Je komt herboren uit je bad.

Deze heerlijke sunny citrus badpralines lijken wel om op te eten. Ze smelten langzaam in het warme water en geven een heerlijke frisse cirtus geur. Ook is de chocolade goed te ruiken. De pure etherische olie geven een optimale huidverzorging, ze laten je heerlijk ontspannen en ze geven een fijne zachte huid. Je komt herboren uit je bad.

Deze heerlijke Silk & Spice badpralines lijken wel om op te eten. Ze smelten langzaam in het warme water en geven een heerlijke pittige geur. Ook is de chocolade goed te ruiken. De pure etherische olie geven een optimale huidverzorging, ze laten je heerlijk ontspannen en ze geven een fijne zachte huid. Je komt herboren uit je bad.

Deze heerlijke sweet vanilla rose badpralines lijken wel om op te eten. Ze smelten langzaam in het warme water en geven een heerlijke zoete vanille geur met een roos geur ondertoon. Ook is de chocolade goed te ruiken. De pure etherische olie geven een optimale huidverzorging, ze laten je heerlijk ontspannen en ze geven een fijne zachte huid. Je komt herboren uit je bad.