LEVERTIJD en VERZENDKOSTEN

Mits u voor 16:00 uur besteld heeft, versturen wij uw bestelling de dezelfde dag.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn de grondstoffen niet voorradig of moeten de producten uitharden en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

In het uitzonderlijke geval dat een artikel niet op voorraad is nemen wij contact met u op en zullen proberen om samen met u tot een geschikte oplossing te komen.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor bestellingen in Nederland bedragen:

€ 2,56 voor bestellingen die door de brievenbus passen (let op: geen track&trace)
€ 4,95 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-
U kunt uw bestelling ook kosteloos afhalen in ons in Beek en Donk (let op, maak voor het ophalen van een bestelling een afspraak via een mail aan info@clean-natuurlijk-schoon.nl).

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.