KLACHTEN

Bent u ontevreden over een product of levering? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@clean-natuurlijk-schoon.nl, het gebruik van het contactformulier of 0623925994 te bellen. Omschrijf uw klacht duidelijk en vermeld uw ordernummer. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op over de afhandeling van uw klacht.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Clean Natuurlijk Schoon werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en maakt de producten volgends de hygiënische norm. Wij streven naar een perfecte levering en tevreden klanten.

GARANTIE

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.