KLANTREVIEWS & GASTENBOEK

Wilt u een klantreview of bericht achterlaten in ons gastenboek? Lezen wat anderen over ons hebben geschreven? Laat dan een berichtje achter hieronder

Reactie plaatsen

Reacties

Jolanda Jansen
2 maanden geleden

Sinds kort ben ik begonnen met de producten van Clean Natuurlijk Schoon. Ik heb al zo veel producten gebruikt voor mijn vette haar, maar ik kwam er steeds maar niet van af. Ik ben benaderd door mijn buurvrouw en zij vertelde me over deze natuurlijke producten. Al met de eerste kennismaking met Janna kreeg ik al een goed gevoel. Ik gebruik nu de shampoo citroen en ik ben meer dan tevreden. De shampoo is heel zacht, prikt niet in mijn ogen en mijn vette haar is weg. Ik was mijn haar nu nog maar 2 keer in de week terwijl ik het eerst iedere dag moest wassen. Ik ben zo blij en ik blijf bestellen.

Moniek Veerman
3 maanden geleden

Ik gebruik nu een paar maanden de producten van Clean Natuurlijk Schoon en ik ben zeer tevreden. Ik heb al jaren een extreem droge huid. Ik gebruik nu de Neroli kokos bodycreme en mijn huid voelt super zacht. Ik raad het iedereen aan om over te stappen naar natuurlijke producten. En dan in het bijzonder deze producten.

Rating: 5 sterren
1 stem