BETAALMOGELIJKHEDEN

In de webshop van Clean Natuurlijk Schoon kunt u op verschillende manieren eenvoudig en veilig betalen.
Altijd zonder extra kosten.

 

IDEAL
Veilig, gemakkelijk en snel uw online aankopen afrekenen met IDEAL. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct bij ons bijgeschreven.

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en wij ontvangen bericht dat uw bestelling is betaald.

 

Vooraf overmaken
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u ook aangeven dat u kiest voor vooraf overmaken. Vooruitbetalen betekent dat u na het invoeren van uw bestelling eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Clean Natuurlijk Schoon. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Indien Clean Natuurlijk Schoon na 7 werkdagen geen betaling heeft ontvangen annuleren wij de bestelling.

  • IBAN:   NL04KNAB0257936025 t.n.v Clean Natuurlijk Schoon

 
Betalen bij afhalen
Als u uw bestelling komt afhalen bij Clean Natuurlijk Schoon te Beek en Donk kunt u ook kiezen voor betalen bij afhalen en bij ons contant afrekenen. Let op, maak voor het ophalen van een bestelling een afspraak via een mail aan info@clean-natuurlijk-schoon.nl

 

Betalen op factuur
U kan ook de bestelling op factuur bestellen. U besteld de artikelen die u graag wilt hebben en ik stop bij het pakket de factuur mee. Deze moet uiterlijk 2 weken na aankomst betaald zijn.